Αρχική Ειδήσεις Για τα παιδιά μας: «Επιασαν τόπο και οι προσπάθειες μας για την...

Για τα παιδιά μας: «Επιασαν τόπο και οι προσπάθειες μας για την ενίσχυση του Γ.Ν.Κ.»

12
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία του ΓΝΚ, μετά και τη συνάντηση που έγινε στο υπ. Υγείας, χαιρετίζει το σωματείο «για τα παιδιά μας».

Σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε, αναφέρει:

«Το σωματείο μας ,του οποίου η σύσταση και ύπαρξη υπαγορεύθηκε από την ανάγκη στήριξης και προάσπισης των εν γένει δικαιωμάτων του παιδιού. και ειδικότερα από την ανάγκη στήριξης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΓΝΚ , στοχεύει με τις ενέργειες και δράσεις του στην πλήρη στελέχωση της Παιδιατρικής και στην λειτουργία της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας Νεογνών.

Αρωγοί στις προσπάθειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου , της διευθύντριας της Παιδιατρικής Κλινικής κυρίας De Maggio, των βουλευτών Κέρκυρας και της 6ης ΥΠΕ.

Οι επί δυο έτη, ενέργειες, ευδοκίμησαν και έφεραν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, ήτοι, την είδηση της επικείμενης λειτουργίας της ΜΑΦ νεογνών , την στελέχωση της Παιδιατρικής , τον διορισμό παιδιάτρων και νεογνολόγων.

Οι εξελίξεις αυτές μας ικανοποιούν δεδομένου ότι πραγματώνεται η προσδοκία και το όραμα του σωματείου και των πολιτών της Κέρκυρας, και μας δίνουν κίνητρο και δύναμη να προχωρήσουμε και να διεκδικούμε την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών υγείας και αντιμετώπισης προβλημάτων παιδικής και νεογνικής ηλικίας , την πρόσληψη παιδιάτρων και νοσηλευτών σε όλες τις δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας του τόπου και την διατήρηση του Ιατροκοινωνικού Κέντρου Κέρκυρας με παιδίατρο ως σημείο αναφοράς της Παιδιατρικής Φροντίδας του Nησιού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here